Evenementen
24 uur per dag, 7 dagen in de week, de beste sixties en seventies songs op uw internet radio www.radioalbatros.be

Op zondag 11 februari 2018 trekt de 90ste carnavalsstoet door de straten van Aalst. Wie de stoet wil volgen vanop een comfortabel zitje aan het Statieplein, kan vanaf maandag 8 januari tickets bestellen bij De Werf.

Wie de zondagsstoet wil volgen vanop een comfortabel zitje in een overdekte tribune, kan vanaf maandag 8 januari tickets bestellen bij cultuurcentrum De Werf. Een ticket kost 20 EUR. De ticketverkoop start om 10 uur. Je kunt een ticket rechtstreeks kopen aan de balie van cultuurcentrum De Werf óf online reserveren via www.ccdewerf.be. Ook voor rolstoelgebruikers en een begeleider is er dit jaar opnieuw gratis plaats voorzien op het Statieplein. Deze plaatsen reserveer je door een mailtje te sturen naar martine.dhooghe@aalst.be.

 

Praktisch

 

Aan de balie kan je een onbeperkt aantal tickets kopen: je krijgt je ticket(s) meteen. De ticketverkoop aan de balie loopt tot zaterdag 10 februari 2018 om 13.45 uur (of vroeger indien de tickets reeds uitverkocht zijn).

Online kun je enkel tickets reserveren, tot maximaal 8 tickets per bestelling. Dit doe je via de website www.ccdewerf.be. Nadat het systeem je order heeft aanvaard, ontvang je automatisch een e-mail met de bevestiging van je reservatie. Opgelet: je kunt je bestelling enkel betalen aan de balie van cultuurcentrum De Werf. Betalen per overschrijving is niet mogelijk en tickets worden niet opgestuurd. Ze kunnen enkel persoonlijk afgehaald worden aan de balie van De Werf en uitsluitend op vertoon van je reservatiebevestiging – vergeet deze dus niet mee te brengen. Geen enkel ticket zal worden afgeleverd zonder reservatiebevestiging. De onlinereservaties worden afgesloten op dinsdag 6 februari 2018 om 22 uur.

Betalen aan de balie kan cash, met kredietkaart of bancontact.

Telefonische of gemailde bestellingen of bestellingen via fax worden niet aanvaard.

Online gereserveerde tickets die uiterlijk op woensdag 7 februari 2018 niet werden afgehaald, worden vrijgegeven en opnieuw verkocht aan de ticketbalie van cultuurcentrum De Werf (niet meer online), vanaf donderdag 8 februari tot en met zaterdag 10 februari 2018 (tot 13.45 uur).

Openingsuren ticketbalie cultuurcentrum De Werf

maandag tot en met vrijdag: van 10 tot 18.45 uur.

zaterdag: van 9 tot 13.45 uur.

zondag: gesloten.

MEGATOPPER rankings