Wie zijn wij

RADIO ALBATROS BELGIUMWie zei er ook weer dat radio maken een mannenjob is? Al eens goed bekeken hoe ik met knopjes overweg kan? Voor muziek van de jaren zestig en zeventig kan je elke dag bij mij terecht van 18u tot 19u in het programma "Jenna's Favorieten" op Radio Albatros Belgium


De naam is Luc Kooyman, zoals vele een dj naam. Woonachtig sinds vele jaartjes in Asse. Het kon dan ook niet uitblijven als muziekliefhebber dat ik ooit eens bij lokale radio zou belanden. De Assenaars van vroeger die toen dikwijls dancing Carina bezochten, zullen mij nog wel kennen als de man aan de zijde van Jo Stevens en Peter Hoogland. De gouden tijd in Asse voor velen.

Deze tijd willen wij nu terug brengen via Internetradio Albatros.

Alberto DJ naam geboren in de jaren 50 te Asse daar opgegroeid als zoon uit een cafe waarbij muziek centraal stond, later zelf uitbater van een cafe geworden te Krokegem  DE ACCORDION en zo doende eerste plaatje gedraaid bij de lokale radio in de buurt  Radio Modern. Door verhuis naar Ten Berg,  cafe De Korte Keu, over gestapt naar Radio Albatros. Getrouwd in Hekelgem met dochter van accordeonist Pol Van Gucht dus zeker luisteren naar ALBERTO MIX tussen 17u en 18uWat kan ik daar nog aan toevoegen? Collega's Luc Kooyman en Danny Van Lier heben al een groot deel vernoemd.

Wij begonnen bij Radio 1700. Samen hebben we vele malen op diverse podia gestaan met grote artiesten als Willy Sommers, Will Tura en Paul Severs. Internationaal mochten we Patricia Paay, Emly Starr (van bij ons maar internationaal bekend) en ook J. Vincent Edwards begeleiden. En zij aan zij staan met Ferry Maat en Willem de Zwijger, daar steek je wat van op.

Bovenvermelde artiesten zul je vaak horen op Radio Albatros Belgium. En als je vragen of verzoekjes hebt, kijk dan even op de contactpagina, daar vind je onze gegevens.


Veel luisterplezier.


<
Listen radio
MEGATOPPER rankings