Wie zijn wij
24 uur per dag, 7 dagen in de week, de beste sixties en seventies songs op uw internet radio www.radioalbatros.be

RADIO ALBATROS BELGIUM

De naam is Luc Kooyman, zoals vele een dj naam. Woonachtig sinds vele jaartjes in Asse. Het kon dan ook niet uitblijven als muziekliefhebber dat ik ooit eens bij lokale radio zou belanden. De Assenaars van vroeger die toen dikwijls dancing Carina bezochten, zullen mij nog wel kennen als de man aan de zijde van Jo Stevens en Peter Hoogland. De gouden tijd in Asse voor velen.

Deze tijd willen wij nu terug brengen via Internetradio Albatros.

 

 

Wie zei er ook weer dat radio maken een mannenjob is? Al eens goed bekeken hoe ik met knopjes overweg kan? Voor muziek van de jaren zestig en zeventig kan je elke dag bij mij terecht van 18u tot 19u in het programma "Jenna's Favorieten" op Radio Albatros Belgium

 

Hoi, hoef ik me nog nog voor te stellen in de radio wereld?

Geboren in de golden sixties en van jongs af aan al in de ban van muziek.

Ik luisterde veel naar de offshore radio’s zoals Mi-Amigo, Radio Noordzee Internationaal of Radio Caroline. Dan droom je als jonge snaak om ook jouw favoriete muziek te kunnen draaien voor een breed publiek.Mijn radio wens is in vervulling gegaan in de beginperiode van de vrije radio’s in 1979, toen kon ik terecht bij “Radio 1700” dat later Radio Albatros werd en daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Sindsdien ben ik nog altijd met muziek bezig geweest in tal van andere radio’s. En de muziek microbe is zeker nog niet weg, dank zij Radio Albatros Belgium. Daar kan je terecht elke weekdag voor de hitgevoelige muziek in m’n programma “Hit Fever” tussen 16u. en 17u.

Alberto DJ naam geboren in de jaren 50 te Asse daar opgegroeid als zoon uit een cafe waarbij muziek centraal stond, later zelf uitbater van een cafe geworden te Krokegem DE ACCORDION en zo doende eerste plaatje gedraaid bij de lokale radio in de buurt Radio Modern. Door verhuis naar Ten Berg, cafe De Korte Keu, over gestapt naar Radio Albatros. Getrouwd in Hekelgem met dochter van accordeonist Pol Van Gucht dus zeker luisteren naar ALBERTO MIX tussen 17u en 18u

 

 

Wat kan ik daar nog aan toevoegen? Collega's Luc Kooyman en Danny Van Lier heben al een groot deel vernoemd.

Wij begonnen bij Radio 1700. Samen hebben we vele malen op diverse podia gestaan met grote artiesten als Willy Sommers, Will Tura en Paul Severs. Internationaal mochten we Patricia Paay, Emly Starr (van bij ons maar internationaal bekend) en ook J. Vincent Edwards begeleiden. En zij aan zij staan met Ferry Maat en Willem de Zwijger, daar steek je wat van op.

Bovenvermelde artiesten zul je vaak horen op Radio Albatros Belgium. En als je vragen of verzoekjes hebt, kijk dan even op de contactpagina, daar vind je onze gegevens.

 

Veel luisterplezier.